Godnatt

Godnatt ni som läser detta :) ser lite på big brother men sen blir det sängen för oss :)
En rolig sak från kvällen är att grannen verkar ha fotbollskväll, det hörs genom väggen så behöver inte titta för att veta hur det går ;)
Puss!


29 Februari

Det är våååår! Satt ute på trappen idag utan jacka och bara njöt i solen, härligt!


Åh vad jag ville ha mina älsklingar på mig idag men det är för slaskigt än :(
topp-hm, jeans-gina tricot, skor-nahla... (blev converse sen)


Chips i undervisningssyfte ;)

Sitter i skolan och arbetar med vårt grupparbete, ska jämföra två varumärken och vi har valt OLW och ESTRELLA och vi kände att vi måste göra en marknadsundersökning och då var vi ju tvungna att köpa chips och jämföra ;) haha Så nu sitter vi och käkar chips i undervisningssyfte! (A)


wanties from gina tricot




29 februari , God morgon

God morgon!
Inatt har jag fått sova lite mer iallafall, var bara uppe kanske fem, sex gånger :) Ska iväg på skolan idag och plugga grupparbete, får se hur mycket jag orkar. Har ingen kraft alls kvar och knappt någon energi... Men funderar på att träna på fredag :)
Ser ut att bli en fin dag idag så skinnjackan åker på :) ååh vad jag är lycklig att våren har hälsat på en stund :)


BB

god kväll!
Sitter och kikar på big brother, mina barn ska fan aldrig få vara med i något dylikt! Skulle känna mig ganska misslyckad som förälder om min unge super och knullar i tv.... Men ska ju inte förneka att det är en aning underhållande ibland att kolla på men skulle skämmas om det var mitt barn eller, gud förbjude, min pojkvän.. Förstår inte dom som är med som har pojk/flickvän på utsidan, eller han marcel som är lärare. Hade jag varit förälder till något av barnen han har i skolan hade jag protesterat mot att han fick ha något med mina barn att göra så som han beter sig...

Äh, nog om det!
Jag hoppas att jag får sova inatt för min och min pojkväns skull :/ Jobbigt att vakna hela tiden och knappt sova ..

Imorgon ska jag försöka gå till skolan! Peace!


Kärlek till ett föremål

Jag har gått och kärat ner mig i ett par skor, har aldrig gått i bekvämare klackar!! Det är som att sväva på moln :)


Kärlek


27 februari

Det blev lunch idag med Linda och Frida idag, chinamat och sedan en sväng på kupolen så Linda kunde få sig ett par nya skor... Alldeles innan jag skulle hem gick jag förbi vero moda och fick syn på en så vacker skapelse att den var tvungen att få följa med hem... Kärlek <3


26 februari

halloj!
sitter med älsklingens surfplatta och leker litegrann innan läggdags, har precis kollat klart bb för denna vecksn :)
nästa vecka ser ut att bli lugn, har bara en dag i skolan så har gott om tid att vara hemma och bli frisk!
på söndag eller måndag får vi finfrämmat på bygatan, syster med kompis kommer hit och hälsar på :)
tänkte bara visa att jag fortfarande lever ;)

26 februari

Hejhej!
Idag är det en underbar vårdag här i dalarna... Dock så kunde jag inte njuta av den den korta stunden jag var utanför lägenheten för hostan, näsan och ögonen ville göra livet surt för mig. Köpte iallafall hostmedicin på apoteket, nu hoppas jag att den fungerar :)
Sen handlade jag lite och nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem :)


Wanties


To-Buy-List

Snygga bustiers
Virkade överdelar
Transparant skjorta
Jeansväst
Jeffrey Campbell-skor (CHECK)


25 februari

Ja denna dagen har väl varit produktiv? Nja det kan jag inte riktigt påstå, har sovit, ätit, duschat(eller jag satt i duschen i 40 minuter,gick inte att stå upp då skulle jag svimmat av värmen ;P) och sovit igen.
Ikväll kommer Ellen hit och ser melodifestivalen med mig, är den enda mänskliga kontakten jag får idag... Börjar prata med mig själv om jag är ensam för länge :P


25 februari

Godmorgon!
Eller ja, god och god... Vaknade med feber och huvudvärk och hostan har hållit mig uppe halva natten. Dessutom är jag helt ensam i helgen, känns som om jag kommer leva på bara pasta eftersom jag inte har något annat och vill inte gå utanför dörren när jag mår såhär :(

Har sett att det är finväder ute också, typ en dag för kupolenmys med fika och skitsnack.... men det lär ju inte hända med min feber. great.

Dagen spenderas i sängen, wwwuuuääääeh.


eftersom jag ser ut som sju svåra år så bjuder jag på lite nostalgi istället ;)

24 Februari

Beställde dessa igår, har suktat så länge och nu kunde jag inte hålla mig ;) NomNomNom :)

Från Nahla.se


24 Februari

Hello!
Här har det varit dött ett tag... har helt enkelt haft annat för mig.... Pluggar på heltid och tränar en sisådär 9 pass i veckan så jag har det jag gör!
Jahaaa, vad har hänt sedan sist då? PLuggpluggplugg.....ZZZzzZZZZ

Var hem och jobbade i jul på konsum, firade nyår i umeå, fixade sommarjobb...

Har även bestämt att vi är sambos på heltid nu, fattar inte varför jag helt ärligt trodde att jag skulle flytta härifrån.

Just nu är jag dyngförkyld, fick åka plingplong-taxi i tisdags natt för jag fick ett astmaanfall.. Gick egentligen över i ambulansen men var tvungen att åka in och prata med en läkare ändå......som kom efter 5,5 timme. Planen var tävling i helgen men det gick ju åt fanders, så nu verkar det som om jag och Ellen ska ha myskväll med melodifestivalen istället!

Peace out!

Bild sen nyår, har knappt några bilder på nya datorn...

RSS 2.0