This just in

Nya shorts som jag hittade på tradera :)


Länge sedan

Hejhej! Har haft dåligt internet hela veckan så har inte kunnat blogga något alls...
Sitter på tåget nu mot Göteborg, är framme vid halv fyra... Men fick låna älsklingens surfplatta så kan kolla på big bang theory hela vägen :)


New in


Gina tricot, cubus


Dagen!

Hejhej!
Idag kom min babe hem, så överöste honom med pussar :P Stackarn ;) Men nästa helg får han fyra frufria nätter så får passa på när jag väl är hemma! Ska till göteborg och hälsa på kusin+barn :) Kommer nog bli jättekul, har inte sett hur de bor än :)

Idag var vi en sväng på kupolen, lämnade tillbaka en blus på ginatricot som någon brunkrämsbrud hade kladdat ner och det gick inte bort i tvätten. Tyvärr var min storlek helt slut så nu måste jag hitta en ny ärmlös transparent skjorta.
 Tips någon?

Köpte iaf en sak idag men tänkte lägga upp lite jag har köpt men inte visat sen också :) Så kika in om någon timme eller så så ligger det uppe. Nu ska jag och älskling laga lite mat :)
ciao!


Typ dagens, hade en kavaj istället för västen :)


Behind this smile is tired tears


Sitter och har en hemsk dag. Började med juridiktentan som kan gå och ta sig någonstans! Kändes okej men lovar att det är ett dåligt tecken. Ska på bio ikväll och se hungerspelen, egentligen vill jag gå och lägga mig under täcket och vakna upp till lördag eftermiddag då ante kommer hem och kramar mig igen. Hatar att vara ensam hemma, eller iaf att gå och lägga mig själv. Det ska ligga en varm andreas där och krama mig och leka med mitt hår till jag somnar.
Ska fan sätta mig och krusa håret nu så jag känner mig fin iallafall. BLÄ


Bumbibjörnar

Sitter hos Robin och kollar på bumbibjörnarna :) lite nostalgi :)
En dagens innan jag mötte upp dom :)


21 mars- sommar redan?

hello!
Sitter i soffan och njuter av att solen lyckas värma hela lägenheten mysigt varm :) det är 15+ ute och strålande sol så nu åker "sommarkläderna" fram från vinden ;)
Ska till Robin och socialisera lite ikväll, men ska möta Frida på kupolen vid tre så ska kleta på lite smink och cykla iväg strax :)


Godmorgon!

Sitter och väntar på bussen till Falun ...


Godnatt!

Godnatt! Ska upp imorgon och handla och sen bär det av mot sjukhuset i Falun. Ska kolla om medicinen fungerar som den ska, min gissning är NEJ! :)
Är ganska trött så kommer nog slockna direkt , sov sött babes!

Gick inte att ladda upp någon bild så det fick bli ett tråkigt Godnatt...


New in



Nya shorts x2
Första paret från gina tricot och andra paret budade jag hem på tradera , mums!


hello!

hej igen!
Nu blev det ett tag igen här också¨:) har hunnit med en sittning i lördags, saint patrik's day så det skulle självklart firas! Blev lite "med andra ord" "jag har aldrig" blandat med lite gött att dricka. Var konstigt nog bakis på söndagen när jag vaknade, börjar kanske bli gammal :P Gick på kupolen med Ellen och hittade lite fina saker, bl.a födelsedagspresent och morsdagspresent till mor min. Är ute i goood tid, jajjemensan!

Fick även hem något underbart på posten idag, ska vi sen!! Åhhhh lycka :D


Hello again

Hello again!
Det blev tyst här ett tag, men det tog verkligen på krafterna att ha Ida och Matilda här. Men det var trevligt! Vi hann med en tur till falun och ett biobesök också innan de åkte hem i fredags. Bion var ganska dålig, vi såg journey to the mysterious island... Den var för overklig, sure det var en film, men i vilka filmer kan man styra jättebin genom att sitta på dem? :S

Har haft en dålig dag idag och den fortsätter bara att bli sämre. Sitter här alldeles ensam också och det gör bara att det blir mer jobbigt. Vet inte riktigt när Ante tänker komma hem, förhoppningsvis snart iallafall. Ska cykla och möta honom när han går från kontoret...


BB

Vad jag tycker om BB-deltagarna

Sipan- Lite jobbig, dock gör han ju bra tv när han eggar Hanna så himla mycket. Men han var en fegis när han gick in från antarktisgrejen.... Förstår inte vad han gör i BB när han har flickvän hemma heller...

Annica- Hon är ju bara för gullig! Lär ju hända något mellan henne och Marcelo nu snart, hehe ;) Hon borde få vara kvar ett bra tag till!

Hanna W- grymt jobbig brud, skulle skämmas över att visa mig sådär i tv.... Hon vill väl ha en chans till en framtid med ett riktigt jobb och då ser hennes insats i BB inte så bra ut på CV:t .....

Hanna J- går runt naken för att inte behöva åka hem, PINSAMT!

Tenny- Gör bra tv, borde få vara kvar men göra lite mer ljud ifrån sig!

Jimmy- Syns inte så mycket, och när man är 35 (eller vad han nu är) borde man ha bättre för sig än att vara med i en dokusåpa....

Kija- Nice brud! Borde också komma ihåg att man faktiskt kan ha kläder på sig.

Marcel- Lärare ska väl föregå med gott exempel? Pffff ÅK HEM

Hanna R- Borde rycka upp sig! Det är för lite liv i deltagarna i huset i år. Latmask!

Joe- Tycker så synd om lillpojken, han borde hitta en annan brud att hänga efter.

Amandus- Borde hitta på lite mer satyg ;) Tror han är rätte man för det jobbet, helt klart! Sen är han och Camilla jättesöta tillsammans!

Camilla- Syns inte så mycket, bara när hon kramas med Amandus... Kunde göra lite mer tyck man.

Lars- Vem fan är lars? Kom han in i helgen? :S


5 Mars

Hejhej!
Idag kom syster och Ida hit så har två tonåringar i lägenheten nu, (tre om man räknar mig men...) , visade dem vägen till kupolen idag så de klarar sig själva när jag går i skolan :) Vi tänkte även ta en sväng till falun, typ samma butiker men ändå :P

Hittade en älskling idag iaf, på hm :)

Hm, glitter x2


4 mars

Hejhej!
I helgen har jag haft det fullt upp, lördagen börjades med att jag städade och tvättade. Sen mötte jag upp Ellen och så gick vi och storhandlade inför kvällen :)
Och kvällen, Lina ska flytta och jobba i Norge så vi tänkte att vi behövde säga hejdå ordentligt. Så Ellen och Kajsa åkte iväg och kidnappade henne medans jag och tjejerna och (!) Lirre stannade i lägenheten. Dock så kände hon staden för väl så hon visste hela tiden exakt var hon var (trots ögonbindeln) men tror att hon blev glad ändå att se en massa ansikten när den åkte av :) Vi käkade tacos, spelade "Med andra ord" och såg på melodifestivalen. En lyckad kväll tycker jag  :)

Nu sitter jag och väntar på att min karl ska komma hem, han skulle komma hem 18 trodde jag men det var 20. Besvikelsen var total må jag säga... Menmen.

Imorgon kommer syster och Ida, det kommer bli nice :)


3 mars

Myskväll med simmarna :)


2 Mars - God morgon!

Godmorgon!
Har precis käkat frukost och ska strax kila iväg mot kúpolen, ska köpa lite saker åt älsklingen innan han åker iväg idag. :) Sen i eftermiddag blir det fika med Ellen och ikväll film med henne och Lina :) Myyys

Har inte mycket planerat i helgen, lite städning och fix innan systeryster kommer på måndag :)


Biokväll

Halloj!
Har haft en svinbra dag idag! Solen skiner, det är varmt och man mår grymt bra av det! Har t.om betat av första isglassen för i år :)
Ikväll skulle jag tydligen på bio, hade helt glömt det innan Ante påminde mig. Vi ska dit med simningen av någon anledning som jag inte riktigt vet.... Aja nu ska vi äta lite middag :)


Shoppat

Smygkik på ett inpulsköp....


allt hat riktat mot svinen på bottenvåningen

Jag HATAR hantverkare! Hur kul är det att dom, utan förvarning, börjar borra halv åtta på morgonen?! Hela golvet vibrerar, jag kan inte se på tv för borrljudet överröstar ljudet från tvn även om jag har högsta volymen. Var tvungen att lyfta ner tavlorna, speglarna och ´har ställt undan allt som kan ramla ner på golvet och gå sönder. Undra hur länge de ska hålla på? Har ju inte direkt fått någon info att det ska låta såhär förjävligt!!!!
Tycker mest synd om dom som jobbar natt och ska försöka sova i detta, för DET GÅR INTE.

Dagen kunde helt klart börjat bättre.

Saknar sommaren

RSS 2.0